Noen programmere syntes CR7 har mistet touchen. (foto: united, twitter)

Det har stilnet litt i Paris etter at Lionel Messi tok med seg flyttelasset og dro på seg PSG-drakt. De siste ukene har det selvfølgelig handlet om Ronaldo. Der Messi tok en tårevåt og uønsket exit fra Barcelona, gjør Ronaldo comeback i klubben det hele startet. Messi har fått de første prøvende 24 minuttene i Ligue 1, CR7 dundret på med nitti minutter og to scoringer i første kamp.

Etter å ha sett Messi vise noe av potensalet (som det så fint heter), og Ronaldo som leverer i sin første omgang på banen i ny drakt, virker det som de to spillerne har to forskjellige løp på gang i ny klubb: Eksplosiv og sakte omstilling.

Les: UEFA sendte Ajax-draktene tilbake til skredderen

EA Sports har derfor klart å provosere Ronaldo-fansen når ryktet går om at de etter elleve år rangerer de to ikonene ulikt. I FIFA 22 har produsenten Messi som den høyest rangerte spiller på 93, mens Ronaldo er nede på 91 (forbigått av Lewandowski på 92).

Vi registerer at sosiale medier flommer over av sinnameldinger fra FIFA-forståsegpåere (til stor glede for markedsførerne hos EA Sports), men nøyer oss med å forholde oss til det som skjer ute på den fysiske banen.

Les på Engelske klubber: Harry Kanes dårligste dag på jobb ever

FIFA-gjengen digger Messi. (foto: united, twitter)

Ronaldo: 2 scoringer på 1 kamp, Messi: 24 minutter på banen uten å bli svett. Kampen fortsetter!

Les: Ronaldo innførte et nytt regime hos Manchester United