Ikke så mange som lenger klager på Benitez på Goodison Park. (everton, twitter)

Da Sean Dyche kom på besøk til Goodison Park, visste Rafael Benitez at Everton-spillerne skulle få kjørt seg i nærkampene. På mandag viste gjengen fra Merseyside at de både behersker knokkelfotball – og finesser.

Etter en måløs første omgang brøt Burnley først gjennom muren med Ben Mees scoring ti minutter ut i andre omgang. Ikke lenge etter tok Everton over styringen. Så til de grader.

Les: UEFA sendte Ajax-draktene tilbake til skredderen

Scoringer av Keane, Townsend, Gray i løpet av rundt seks minutter, sendte Everton til en råsterk 3-1 seier og opp til 4. plass på tabellen á poeng med byrival Liverpool, Chelsea og United.

-Det var en god kamp, som var meget fysisk. Det var ikke lett, men generelt var vi okay. Da vi scoret målet (det første) fikk vi mer selvtillit, spilte 4-3-3, skapte flere sjanser og kunne har scoret flere mål, sier Benitez til BBC.

Benitez har ingen planer om å ende bak sin gamle arbeidsgiver på tabellen. Nå handler alt om blått.

Les: Ronaldo innførte et nytt regime hos Manchester United