Tilbake på gamle tomter. (foto: arsenal, twitter)

Historien om Jack Wilshere er lang og kronglete. En 29-åring med 182 Premier League-kamper på CV´en, men uten arbeidsgiver siden i sommer. I høst tok Arsenal sin tidligere spiller tilbake i varmen for å gi ham muligheten til å bygge seg opp til neste oppgave.

Wilshere forteller nå selv hva han sikter seg inn mot. Det var i et intervju med talkSPORT at 29-åringen delte planen sin.

Les: Haaland bør ta seg en god titt på Phil Foden

-Jeg kunne faktisk godt tenke meg å dra til utlandet. Selvfølgelig kunne jeg også godt tenke meg å spille i Premier League, men jeg kunne også godt tenke meg å spille i utlandet. Jeg vil trene med Arsenal til slutten av janauar. MLS starter preseason i januar, forteller Wilshere.

MLS høres ut som en god og realistisk plan for Wilshere etter å ha startet skikkelig trening med Arsenal i oktober. Noe Premier League-comeback blir det vel neppe på spilleren, som hadde sin siste kamp i mai.

Uansett, vi heier på deg, Jack!

Les: Knokkelkamp: Zlatan Ibrahimović så ivrig at det ble mål begge veier