Kjenner igjen et større potensiale når han ser det. (foto: liverpool, twitter)

Jürgen Klopp har de siste årene bygd opp en offensiv horde hos Liverpool som kan matche og overgå alle konkurrenter. Med Firmino, Salah og Mané feiret, eller i ferd med å feire 30-års bursdag, er det et uungåelig skifte på gang. Skal vi tro italienske Calciomercato befinner en av de nye brikkene seg i Milano.

24-åringen Lautaro Martinez har opparbeidet seg en posisjon i europeisk fotball som en av vasseste senterforwards. Med 61 scoringer på 165 Inter Milan-kamper er det ikke noe Lewandowski,- Mbappé- eller Haaland-statistikk, men siden debuten på det argentinske landslaget har Martinez i tillegg vist han hevder seg på et av verdens beste landslag. 19 scoringer på 37 kamper for Argentina forteller at noe stort er på gang.

Klopp er kjent for å velge spillere som ikke er ferdig formet, 24-åringen Lautaro Martinez har fortsatt de beste årene foran seg. Argentineren hadde ett bein i Barcelona for noen overgangsvinduer siden, men endte med å bli i Milano.

Les: Spisslegenden Vieri har talt: Kampen står mellom Haaland og Vlahovic

Ifølge Calciomercato har Liverpool sendt signaler om at de sikter seg inn mot Lautaro-signering til sommeren, selv om signaturen kan koste opp mot 90 millioner euro.

Lautaro. (foto: inter, twitter)

Med Luis Diaz-kjøpet i januar viste Liverpool at de er villig til å betale fra en halv milliard og opp for den perfekte angrepsspilleren. Ryktet fra italia er notert.

Les: Rangnick: Jadon Sancho kan nå bli en av de beste vingene i Premier League