(foto: ramsey, instagram)

Da Ramsey ikke forlenget i 2019, ble Arsenal-gjengen pottesure. Klubben gikk glipp av både spiller og en potensiell overgangssum på 40 millioner euro. Free agent Ramsey forhandlet seg til det som i dag er den 7. beste lønningen hos juvenstus (salarysports) og skulle leve herrens glade dager i Torino.

Men stemingen i Torino har vært alt annen enn lystig det siste året. Juventus-bossen mistet Super League-prosjektet sitt, Ronaldo pakket bagen og en blytung 8. plass i Serie A, 14 (!) poeng bak Napoli, gir ikke akkurat Ramsey lystige dager. Spesielt ikke når benken oftest er utgangspunktet på kampdag.

Les: Newcastle-eierne slipper å lure på hvor mange milliarder det koster å yppe med de største klubbene

Waliseren har sendt sterke signaler til Premier League om at han vil hjem, med West Ham, Newcastle og Everton alle linket til en overgang. Og Juventus?

Aaron Ramsey

Ifølge Calciomercato jobbes det iherdig i Torino for å terminere kontrakten med Ramsey så fort som mulig. Stemmer dette, vil Premier League-comebacket trolig komme allerede i januar. At 30-åringen Ramsey har mer å utrette i verdens tøffeste liga er det liten tvil om.

Les: Sport: Har sendt «Minions» til Madrid for å hente Eden Hazard tilbake til Premier League