(foto: west ham, twitter)

Forrige sesong var det nesten for West Ham med en 6. plass i Premier League. Nå er det slutt på nesten for London-klubben. Alle motstandere har nå grunn til å frykte frykte West Ham, uavhengig av om det er i Europaligaen eller Premier League.

Vi har de siste ukene sett Liverpool måke over Manchester United på Old Trafford og fått Atletico Madrid-manager Simeone til å sitte å vri seg i smerte på pressekonferansen etter det andre Champions League-møtet.

Les: Steven Gerrard kan komme tilbake til Premier League raskere enn de fleste tippet

På søndag var det David Moyes som ønsket velkommen til mer Liverpool-fest, noe manageren nektet å unne Klopp og gjengen.

West Ham-scoringer av en uvanlig fomlete Alisson på corner, Pablo Fornals og Kurt Zouma, sørget for at Alexander-Arnolds og Origis reduseringer ikke holdt for Liverpool: En ekstrem sterk 3-2 seier til Moyes.

Etter kampen pratet Moyes som en som har knekket noen koder.

-Liverpool har vært gode med ballen, og jeg syntes de har forbedret seg. Vi forsøkte å få styr på det. Det var del av andre omgang hvor jeg ikke likte hvordan vi spilte. Så gjorde vi en liten endring, og det virket. Vi spilte godt i andre omgang. Vi fikk tre mål og på en annen dag kunne vi kanskje ha fått fler, sier Moyes til Sky Sports.

Jeg syntes Liverpool har forbedret seg… Vi kunne ha fått fler enn tre scoringer.

Les på Engelske klubber: Chris Wilder tar over for Neil Warnock

Moyes har all grunn til å koste på seg litt kjekkas-kommentarer, etter 11 runder i verdens tøffeste liga ligger West Ham tre fattige poeng bak Chelsea på topp (og poenget foran Klopp).

Mens de nye Newcastle-eierne skal sprøyte inn milliarder for å bygge opp verdens beste lag, viser David Moyes og gjengen hva som betyr mer enn de største budsjettene når du er ute på kamparenaen. West Ham er så til de grader United – på «sparebluss» og uten en Salah, Lukaku, Kane, Ronaldo eller de Bruyne.

Du trenger ikke å være Hammers-supporter for se det vakre i det Moyes og klubben har fått til.

Les: Vil annonsere Frank Lampard denne uken