Diego og Eden var en av gutta

Du skal lete lenge for å finne et brattere karrierestup enn det den tekniske og kreative superstjernen Eden Hazard gjennomførte. – Den belgiske venstrevingen var, mens han spilte for Chelsea en av verdens aller beste spillere etter han ankom Santiago Bernabéu i 2019 bare en skygge av seg selv.

Etter veteran Carlo Ancelotti inntok managerstolen i Real Madrid for andre gang var håpet at hans stødige ledelse skulle vekke noe hos Eden Hazard. Det har ikke skjedd, nå som vi er noen måneder inn i hans virke har Carlo Ancelottis mistet tålmodigheten og tilliten til Hazard etter alle skadene og middelmådige prestasjoner.

Les: TV 2: Roma har tatt oppfordringen og ringt Erik Botheim

Carlo Ancelotti velger heller det brasilianske vidunderbarnet Vinicius Jr på venstresiden og velger han til sin førsteellever istedenfor Hazard som enten sitter på benken eller hinker rundt et eller annet sted.

Newcastle som har fått bøtter med cash er fortsatt i en sportslig krise, de ligger på 19.plass og må gjøre noe, dessverre kan de ikke bruke alle diktatorpengene på en gang, også de må ha en viss balanse i sine bøker. Sport melder at Newcastles nye eiere Public Investment Fund har sendt sine Minions til Barcelona for å sikre seg en overgang allerede i januar.

Eden Hazard sin kontrakt løper ut 2024, Real Madrid skal være villige til å selge så lenge de henter hjem noe av de 115 millioner euroene de betale til Chelsea. – Rykter skal ha det til at de selger for 25 millioner euro.

Les på Engelske Klubber: Chris Wilder tar over for Neil Warnock