Har pekt på de siste, nødvendige spillerne han trenger. (foto: united, twitter)

Eierne til Inter Milan har allerede lagt ned satsingen sin i den Kinesiske Superligaen. Nå jobbes det intenst med en redningsaksjon i Milano. Manchester United skal også ha et krav til Inter som kan få store konsekvenser for Serie A-lederen.

Det sier mye om fokuset til Antonio Conte når han som manager har klart å holde skylappene på mot det økonomiske støyet og holder teten i Serie A med fire poeng. To av de sterkeste offensive kortene til Conte denne sesongen har vært Lukaku og Lautaro Martinez. Ifølge Il Corriere dello Sport er begge spillerne involvert i en tvist med Manchester United.

Les: Jaktet Gareth Bale i 2019 – la søndag ned klubben med umiddelbar virkning

Den italienske avisen hevder Inter ikke har fulgt kontrakten de skrev med United om Lukaku-overgangen sommeren 2019. Belgieren ble hentet fra Old Trafford (eller rettere sagt: fra benken på Old Trafford) for 74 millioner euro. En del av avtalen bestod av en bonus til United på rundt 5 millioner euro som Inter nå ikke har betalt.

Den italienske avisen hevder at United fortsatt har til gode 50 millioner euro Inter ikke har betalt av overgangssummen. Nå har tydeligvis United gått tom for tålmodighet. Den italienske avisen hevder Woodward og gjengen har krevd Lautaro Martinez eller Milan Skriniar som kompensasjon for den manglende betalingen.

Les på F7: Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Eierne Suning bekreftet nylig at de forplikter seg til å holde liv i Inter, men er på jakt etter egnede partnere for å styrke Serie A-klubben finansielt.

Førsteplassen i Serie A lukter litt mindre parfymert når vi skjønner at United delvis har «lånt» Lukuku og hans 18 Serie A-scoringer til Conte.

El Toro.

Men Lautaro Martinez til Old Trafford for tort og svie? Det hadde gjort seg.

Les: Sander Berge har overbevist Emile Heskey