Bør takke fotballgudene sine - og Real - for at det ble hvit og gul drakt. (foto: tottenham, twitter)

Klubben hentet inn legenden Fabio Capello i 2017 for å få den riktige profilen på satsingen i den kinesiske superligaen. Dette holdt én sesong. Sommeren 2019 ble det intenst jobbet for å hente en av klodens best betalte fotballspiller. Nå legges hele klubbprosjektet ned, tre måneder etter at de vant ligaen.

Ifølge ESPN kom beskjeden på søndag fra eierne til de regjerende superliga-mesterne, Jiangsu FC: Klubbens aktiviteter opphører med umiddelbar virkning.

Les: Haaland: Råtten agent hinder for gigantovergang til pappa «Alfie» sin gamle klubb

Det er Suning Group, eieren av Inter Milan, som nå trekker seg tilbake fra fotballeventyret i kinesisk fotball og «skal fokusere på kjernevirksomheten».

Klubben vant kampen over Liverpool om vingen Alex Teixeira i 2016, men da brasilianeren nektet å signere ny kontrakt etter forrige sesong og manager Cosmin Olaroiu ble varslet at han trolig ikke kom tilbake etter ferie, begynte spekulasjonen å rase om klubbens finansielle situasjon.

Og det var nok av ild under røyken. Nu er det slut, som svenskene ville ha sagt det.

Les på Engelske klubber: Klar til å kjøpe og så pumpe penger inn i Ipswich Town

Selv om klubben er nedlagt på midlertidig basis, fris det til noen som føler seg kallet til å ta over stafettpinnen (og pengesluket).

Real Madrid slapp aldri Gareth Bale til Jiangsu FC, waliseren bør takke fotballgudene sine for dette: Ikke en sjanse i havet at Gareth Bale forlater Tottenham nå