Tvilsomt at Berge gikk ned i knefeiring da det ble kjent. (foto: sheffield, twitter)

Som vi husker Emile Heskey i Liverpool-drakt ved årtusenskiftet. Etter Anfield ble det vandring gjennom engelsk fotballkultur: Birmingham, Wigan, Aston Villa, Newcastle og Bolton Wanderers. Nå har 43-åringen sendt et tips til gamleklubben Villa: Se mot Sheffield United.

-Jeg har sett en del av Sander Berge, og han virker veldig teknisk. Han driver bra med ballen. Jeg har ikke bestemt meg om han er en sitting midfielder, en nr. 8 eller nr. 10, men han kommer inn i områder og skaper kaos, begynner Heskey til Hitc.

Les: Kan vel ikke lenger være noen tvil: Haaland MÅ velge Manchester City

Skaper kaos.

-Han er virkelig, virkelig god til å velge de riktige pasningene. Jeg ser han passer hos Villa. Hvor (i startelleveren) er jeg ikke sikker på. Det vil bli interressant å se. Han er ikke gammel, så han blir definitivt et godt bidrag. Fjerner de Ross Barkley? Sender de ham tilbake og henter Berge? Yeah, jeg mener det er en god løsning, avslutter Heskey.

Villa var linket til Berge før Sheffield-overgangen. Før 22-åringen ble sendt ut med den kjedelige skaden, fikk Dean Smith et klart bevis på at Berge er som skapt for Premie League-spill.

Emile Heskey er hvertfall mer enn overbevist.

(foto. heskey, twitter)

Les: