Kiese Thelin

Den svenske landslagsspissen Isaac Kiese Thelin fikk aldri helt taket på Anderlecht manager og redningsmann Vincent Kompany, etter et utlån til den tyrkiske klubben Kasımpaşa i vår var det helt frem til landslagspausen klart han skulle signere med en annen tyrkisk klubb på en permanent overgang.

Det skar seg etter agent Miro Jaganjac jekket opp prisen og 29 åringen fikk som følge av noen dager med usikkerhet og i følge rapporter fullstendig kaos.


Nå har han i tolvte time landet en avtale med Baniyas FC i De forente arabiske emirater.

Les: Koeman: «Farligere enn Neymar»

Isaac Kiese Thelin scoret et av målene da Sverige beseiret Usbekistan i en internasjonal treningskamp søndag. Angriperen hoppet også inn i sluttminuttene i VM -kvalifiseringen mot Hellas onsdag.

Nå bekrefter Kiese Thelins belgiske klubb Anderlecht at angriperen flytter til Baniyas i De forente arabiske emirater, som SVT var den første som rapporterte om fredag.

Dette er en permanent overgang for 29-åringen, som begynte i Anderlecht i januar 2017. Han fikk totalt på 45 kamper for klubben. Thelin har signert en treårskontrakt.

Thelin ble lånt ut til Waasland-Beveren, Bayer Leverkusen, Malmö FF og Kasimpasa mens han var i Anderlecht. Han forlot landslaget fra tidligere denne uken for å fullføre en overføring til tyrkiske Konyaspor. Den overgangen brøt imidlertid i siste øyeblikk da klubben refererte til en prisøkning fra svenskens agent, som Thelin da nektet.

Baniyas har også presentert svensken i en presentasjonsvideo på sosiale medier der Thelin sitter på en sofa med en avis og svarer til sikkerhetspersonell på lagets hjemmearena at han «er svaret på klubbens spørsmål». Svensken avslutter deretter videoen med et taushetsskilt.

Les: Dette er TV 2 sitt Champions League program denne høsten