Graham Potter

Samtidig som Martin Ødegaard forteller hans mål er å vinne Champions League med Arsenal er klubben historisk dårlig form med null poeng på de tre første kampene i årets Premier League sesong. – I dag tar de imot Norwich i det som omtales som vinn eller forsvinn for Arsenal manager Mikel Arteta.

Brighton manager Graham Potter er et av navnene som nevnes ofte som mulig arvtager.

Les: Kristoffer Ajer og Brentford har knekket koden i verdens tøffeste liga

Arsenal har startet Premier League-sesongen med tre strake tap mot Brentford, Chelsea og Manchester City og står på målforskjellen 0-9 nederst på tabellen.

Tidligere har navn som Antonio Conte og Eddie Howe blitt nevnt i diskusjoner blant mulige erstatninger, men nå reiser Teamtalk en svensk bekjent: tidligere Östersund -trener Graham Potter, nå i Brighton. Brentfords danske manager Thomas Frank sies også å være et alternativ.

Arsenal -ledelsen vurderer for øyeblikket ingen umiddelbar endring, men folk i klubben har begynt å undersøke terrenget over mulige alternativer, skriver nettstedet.

Potter tok over Östersunds FK før 2011 -sesongen da laget spilte på det tredje øverste nivået i Sverige. Engelskmannen ledet ÖFK helt til Allsvenskan, en cup -tittel og Europa League -finaler – der Arsenal ble for tøff i åttendedelsfinalen i februar 2018. -Östersund vant imidlertid 2-1 i bortekampen på Emirates Stadium etter 0-3-tapet hjemme.

Les på Radio Tango: 100: Madrugada ute med ny låt