Vil ha like mye i lønn som naboen. (bayern, twitter)

Fler av oss har perioder hvor det kan være litt tungt å puste. Ubehagelig, men en del av livet. Når du spiller for en av verdens beste klubber er ikke dette noe du kan leve med. På torsdag var 25-åringen Kingsley Coman inne for hjerteoperasjon for få tilbake kapasiteten sin.

Det har vært mye skader for Coman i løpet av oppholdet hos Bayern. Forrige sesong var det rundt førti dager utenfor kamp, denne har startet med femten dager ute – før hjerteoperasjonen.

Les: Verdens beste vil ikke signere og er kraftig uenig i FIFA 22 sin «tempo vurdering» på 75

Etter Christian Eriksens kollaps under EM-sluttspillet har fotballverdenen blitt shaky når det gjelder hjertepumpa. For Coman er det heldigvis snakk om et mindre ingrep etter at franskmannen har klaget på problemer med å trekke pusten skikkelig.

-Kingsley Coman ble operert i går. Hjerterytmen hans har hatt en liten forstyrrelse. Han har opplevd åndenød. Derfor valgte vi å gå videre med denne prosedyren, sier Nagelsmann til klubbens hjemmeside.

Les på Popidol: Dave Navarro, Taylor Hawkins og Chris Chaney har startet et band!

I tillegg til å få igjen pusten, går 25-åringen heldigvis ikke mot et altfor langt avbrekk. Det er forventet at 25-åringen kan være tilbake på kondisjonstrening neste uke og tilbake på fellestrening om rundt to uker.

Dermed styres det mot en retur i midten av oktober etter landslagspausen. Vi ønsker good recovery.

Les: Manchester United har en gigantisk fordel