Antonio Rüdiger synes totalscoren er grei, men er uenig i tempo!

En av tidligere Chelsea manager Frank Lampard sine store feil var å sende Antonio Rüdiger på tørkeloftet. -Etter Thomas Tuchel har forsvarsspilleren blitt en av Chelsea sine aller viktigste spilleren. – Alle i tysk fotballpresse og stadig flere i England hevder nå at Antonio Rüdiger er verdens beste forsvarsspiller.

Chelsea svetter litt om dagen, de har ikke lykkes å lande en forlengelse på hans kontrakt som går ut neste sommer.

Les: Premier League gigant er interessert i Lewandowski

Rudiger hjalp Blues til Champions League tittel og har startet hver eneste kamp denne sesongen. The Telegraph skriver at samtalene har stoppet opp etter. – Da partene gikk fra hverandre lå tilbudet fra Chelsea på 140 000 pund i uken.

Rudiger mener at hans formen hans siden Tuchel kom i januar, burde gi mer anerkjennelse.

28-åringen tjener for tiden rundt 100 000 pund per uke, men han kan tjene det dobbelte ved å gå gratis til en ny klubb. – Tungvektere som Paris Saint-Germain, Real Madrid, Bayern München og Juventus følger alle tett med og har signalisert sin interesse.

Chelsea vil sannsynligvis måtte gjøre Rudiger til en av sine best betalte på linje med Romelu Lukaku, N’Golo Kante og Timo Werner, som alle tjener over 200 000 pund per uke.

Nå som det er pause i forhandlingene har Antonio Rüdiger tid til å underholde seg over EA Sports over sin FIFA 22 -statistikk. – Han har fått en respektabel totalvurdering på 83, med 84 for fysikk og forsvar.

Men han er sterkt uenig i at tempoet hans bare er 75.

Les: Eurosport: Dette krever Harry Kane

På Twitter skrev den tidligere Roma -spilleren: «Kom igjen @EASPORTSFIFA … 35,8 km/t toppfart på banen og bare 75 tempo i FIFA22?!.»

Han la til: «Hva trenger jeg for å komme meg rundt 90 tempo? 50 km/t?»