Kikker allerede inn i nær fremtid? (foto: dortmund, twitter)

Den engelske 18-åringen er langt forbi å være en up and coming. Midtbanespilleren leverer for fullt for Dortmund og de Tre Løvene. 2 scoringer og 4 assists på de syv første kampene denne sesongen forteller det hele i klartekst.

Og som ved Jadon Sancho og Haaland spekuleres det vilt om hva som blir neste skritt for tenåringen.

Nå virker det som Bellingham både er oppegående og har et solid apparat rundt seg. Da Birmingham-spilleren som 17-åring skulle overbevises til å ta skrittet ut av Championship, ble han invitert med familie av United til en grand tour på Carrington.

Les: Manchester United må slippe løs Ronaldo

Tiden var tydeligvis ikke riktig for en overgang til en av verdens største klubber, og Bellingham valgte å følge Sancho-veien ut av balløya og til Dortmund. Et valg han garantert ikke angrer på. Men som de sier i Tyskland: Es komt ein Tag.

Jadon Sancho har denne sommeren returnert til balløya, Erling Haaland tar trolig turen til verdens tøffeste liga neste sommer. Og Jude Bellingham?

Det er nok av beilere fra øverste del av Premier League-tabellen, og Solskjær og gjengen har garantert ikke gitt opp spilleren de viste rundt på Carrington forrige sommer.

17-åringen ble umiddelbart tatt inn i gjengen. (foto: dortmund, twitter)

Ifølge The Independent har United en stort fortrinn. Den engelske avisen hevder Bellingham snakker jevnlig med kompisen Jadon Sancho. To unge karer som prater om snapchat, triksing, damer og fest? Nope.

Les på Engelske klubber: Sean Dyche signerer for å gi Klopp og de andre mer trøbbel

Ifølge The Independent ønsker Bellingham å vite alt om kulturen hos Man United og forholdene i klubben. Manchester United har dermed en indirekte og uformell kontakt med spilleren som tydeligvis har tatt over ansvaret etter Sancho med å skape superduo med Erling Haaland.

Buddies. (foto: dortmund, twitter)

Ifølge ESPNs kilder påvirker Ronaldos entre på Old Trafford ikke jakten på Erling Haaland. Ser vi starten på at kompisgjengen Sancho-Haaland-Bellingham fortsetter ungdomsfesten hos United? Vi bare spør…

Les: Kristoffer Ajer har bare såvidt begynt