Imponert på trening: Signert stortalent fra Mali

(c) Bilde: Sarpsborg 08: Ismael Cheick Coulibaly
Top Article ad

Sarpsborg 08 skjønner at de kan ha skutt gullfuglen når de nå har fått signaturen til 18 år gamle Ismael Cheick Coulibaly på en langsiktig kontrakt. Klubben har blitt meget dyktige på overgangsmarkedet under sportssjef Thomas Berntsen sin ledelse. 

Det er utallige eksempler på å enten ha kjøpt billig eller «funnet» spillere som en sesong eller to senere er solgt videre med stor gevinst. – Dyktigheten har gjort at økonomien i Sarpsborg 08 er en av de beste i Eliteserien.

Les: Fotballfrue: «Manchester United er veldig interessert i min mann»

Ismael Cheick Coulibaly har i dag signert en avtale som løper i fire år.

18-åringen er en offensivt anvendelig spiller, som ifølge sportssjef Thomas Berntsen kan spille både spiss og kant.

Coulibaly har vært på flere treningsopphold med klubben og gjort sine saker såpass bra at han blir belønnet med en fireårskontrakt.

«Jeg har drømt om å få denne sjansen. Hver gang jeg har reist tilbake til Mali har jeg vært redd det var den siste turen til Sarpsborg 08, men jeg har gitt alt hver eneste trening og nå får jeg betalt. Jeg er glad nå», sier Coulibaly til klubbens hjemmeside.

Berntsen sier han har sett forbedring for hver gang 18-åringen har vært på besøk i Østfold. Mandag hadde unggutten sin første økt som offisiell Sarpsborg 08-spiller.

– Det aller mest imponerende med Ismael, er at han kommer tilbake som en bedre utgave av seg selv hver enste gang. Nå blir det viktig at vi følger ham opp skikkelig også utenfor banen slik at han føler seg trygg og kan blomstre. Vi har tro på Ismael, sier Berntsen.