The Telegraph: United har bestemt seg for Solskjær!

Ready to unleash Sanchez. (foto: solskjær, twitter)

Manchester United-spillerne har fått igang den nødvendige adrenalinstrømmen som kreves for å prestere og vinne kamper. Da er det ikke så rart at de nå ønsker å bringe hovedårsaken for dette videre – også på lengre sikt.

En manager er så god som laget presterer. Dette er en lov markedet  har «vedtatt». Taper du som manager er du ute,  vinner du blir du genierklært – uavhengig av ytre faktorer.

Ifølge The Telegraph har Solskjærs innhopp hos United allerede fått spillere til å jobbe for å sikre seg mer Ole Gunnar. Solskjær får dem til tro, så vinne. Og mye vil ha mer.

I disse dager får vi litt Nils Arne Eggen-opplevelse. (foto: united, twitter)

Les: Fotballfrue: «Manchester United er veldig intressert i min mann»

Den engelske avisen hevder det nå jobbes aktivt i garderoben, der sterke krefter i spillergruppen sikter seg inn mot å få Solskjær som permanent manager.

United har tidligere gått ut med at rekrutteringsprosessen denne gangen skal være spesielt grundig, etter at klubben allerede trenger sin fjerde manager siden Sir Alex gav seg i 2013.

Selv om kandidatlisten inkluderer store gutter som Mauricio Pochettino, Gareth Southgate, Zinedine Zidane og Diego Simeone, teller spillernes stemme.

En sikkert rusten Zidane skal få kjørt seg i kampen mot Solskjær.

Les: Solskjær jobber for at United ikke mister historiens beste

Det er spillerne som er United, og fungerer ikke kjemien med manageren, leveres det ikke på banen. Så enkelt har det vist seg å være hos United.

Paul Pogba setter ord på det som har skjedd på Old Trafford:

– Selvfølgelig er jeg gladere nå. Før treneren kom tilbake var jeg i skyggen, benket, og få fotballspillere aksepterer å bli sittende på benken. Nå har jeg glede av å spille igjen. Jeg gjør det jeg elsker, så alt er normalt igjen. I tillegg vinner vi kamper, sier Pogba ifølge Telegraph.

Herlig følelse å bli overrasket at Pogba ikke scorer i en kamp. (foto: united, twitter)

Les: Manchester United har stengt butikken!

Vi tenker Pogba er en av de som jobber litt spesielt i kulissene for å sikre at motivator Solskjær blir.

United har bestemt seg, da er det opp til de dresskledde å følge opp med handling.

Les: Sir Solskjær passerer urlegenden på Old Trafford