Har fått til mye, men blir ikke nok neste sesong. (foto: chelsea, twitter)

Bundesligagiganten kjørte over Frank Lampard menn, men nøyde seg med å ikke kopiere 7-2 seieren mot Tottenham forrige gang de tok en svipptur til London. Så hva gikk så grundig galt for Chelsea på fargeløse Stamford Bridge?

For det var fargeløst på denne ærverdige stadionen som har fungert som Chelseas hjemmebane siden Norge tvang seg ut av unionen med Sverige. Hvor var levenet, hvor var fargene, hvor var hjemmebanefordelen?

Les: Premier League er verdens sørgeligste liga

Samtidig fikk supporterne fikk heller ingen hjelp fra spillerne. Vi lar en ydmyk Lampard forklare hvorfor det hele gikk så galt.

-Dette er nivået til Bayern. Vi var ikke komfortable med ballen, det var den største skuffelsen. Dette er Champion League fotball, og er en tøff leksjon. Mange spillere har ikke spilt i denne ligaen, eller for noen år siden. Når du får denne øyeåpneren er den eneste løsningen å så på deg selv, sier Lampard ifølge Eurosport.com.

Les: Var det Solskjær som sendte Uniteds sjefsspeider til Real Sociedad-kamp?

Så kommer selve kjernen i Chelseas problem. For hvilken gedigen kardinalfeil gjorde Lampard da han skulle opp mot en klubb som har kjempet i europatoppen i en halv evighet?

Han misforstod totalt 2-1 seieren mot Tottenham forrige helg.

-Vi gikk for systemet som fungerte bra denne weekenden, forteller Lampard om kampplanen mot Bayern.

Systemet som fungerte mot Premier League-klubben som for noen få måneder siden ble latterliggjort 7-2 av Bayern – med Harry Kane og Son Heung-Min på banen.

Vet du, Frank, nå ble vi bare triste på dine vegne. Vi anbefaler at du benytter deg av ditt eget råd og ser dypt inn i fotballsjela di før du reiser til München, 18. mars.

Denne naivitet gir deg garantert ikke en lang karriere som Chelsea-manager.

Go Chelsea!

Les: Coutinho og Griezmann, to uskyldige ofre hos Barcelona?