Hvorfor?.

Det er noe underholdende å se på Napoli. De er mestere til å få klubber som Liverpool og Barcelona til å senke tempoet, og byr på offensive eksplosjoner som tipper til det helt spektakulære. Antoine Griezmann gir seg selv skylden for at Barcelona bare reiste hjem med én scoring.

For der Napoli kontrollerte kampen den første timen, virket Barcelona fantasiløse hvor «alle står og venter» på hva frelseren Messi skal finne på.

Les: Premier League er verdens sørgeligste liga

Og akkurat her ligger noe av problemet for klubben med verdens beste spiller i stallen. Antoine Griezmann, som hadde en bevegelig og eksplosiv rolle hos Atletico Madrid, har blitt redusert til en spiller med løp helt uten ball.

Vi lar Griezmann forklare situasjonen «kamuflert» som selvkritikk.

-Jeg har bruk for å jobbe med spillet mitt. Laget har bruk for at jeg gjør banen lang og at jeg jobber mer vertikalt. Noen ganger ser spillerne løpene mine, andre ganger gjør de det ikke. Det er opp til meg å skape plass. I første omgang feilet jeg, i andre lyktes jeg, forklarer Griezmann til Uefa.com.

Noen ganger ser de løpene mine, andre ganger ikke.

Høres ut som en dårlig utnyttelse av de offensive ressursene. Setién har en jobb å gjøre med helheten Barcelona.

Kanskje det ikke er Phillipe Coutinhos skyld at Barca-karrieren hans gikk så grundig i dass?

Les: Var det Solskjær som sendte Uniteds sjefsspeider til Real Sociedad-kamp?