Hodgsons plan om forsterkning på topp gikk i vasken

(foto: palace, twitter)

Roy Hodgson har ledet sine Palace-spillere mot en betryggende, men kjedelig plassering på tabellen. Dette er ikke nok for den tidligere Viking-treneren. Derfor var det siktet inn mot leie av en spiss som skulle få mer dreis på lagets avslutninger. Dette gikk i vasken.

Hodgson har hatt et stort ønske om å hente en spillesugen Liverpool-spiss inn for å gjøre jobben foran motstandernes mål.

Alt så egentlig ut til å gå mot en leieavtale med Liverpool om bruk av Dominic Solanke, men noe skjedde helt på tampen.

Nesten klar for kamp. (foto: palace, twitter)

Les: Tottenham kaster seg inn i kampen om Sander Berge

-Dette er klubbens beslutning. Vi var interesserte, men det viser seg at det var andre faktorer involvert, så det var ikke riktig tidspunkt for oss å gjøre det. Jeg irriterer meg på vegne av Solanke, for jeg tror at han hadde bestemt seg for å spille for oss. Det så ut til å skje, men gjør det altså ikke, sier Hodgson ifølge Sky Sports.

Dritt. (foto: crystal palace)

Les: United har tegnet skisse til statuen av St. Solskjær

Da gjenstår Stuttgart eller Rangers som mulighet for Solanke. Resten av sesongen på benken eller tribunen på Anfield er hvertfall ikke noe alternativ.

Blir kjedelig i lengden. (foto: solanke, twitter)

Vi må innrømme at vi hadde begynt å glede oss til å se Solanke få prøve seg under Hodgson, men kanskje det er dette som skal til for at Alexander Sørloth får sin mulighet?

Les: Ikke lenger fullt så harmonisk hos Tottenham