Tottenham kaster seg inn i kampen om Sander Berge

1128
Hva i huleste?

Det er ingen grunn til at Sander Berge bli værende i «farmerklubben» Genk noe særlig lenger. – Helt siden han forlot Vålerenga i etter 2016 sesongen har alle sett at noe stort er på gang.

The Norwegian Matic

Sander Berge har i det siste flyttet seg noe frem på banen. Denne sesongen vist at han ikke bare er en formidabel forsvarsspiller, men også kan bygge opp et angrep på en mer kreativ måte enn tidligere. – Det er noe av det som «manglet» for en stor overgang i sommer.

Les: Barcelona risikerer å måtte begynne på nytt

At Sander Berge er på vei til en fem store ligaene har vi vært klar over lenge, rykter har gått om flere klubber i flere ligaer. – Spillestil og det faktum at Tottenham har startet samtaler tro vi det blir Premier League.

Tottenham manager Mauricio Pochettino ser på Sander Berge som en som passer perfekt inn i rollen som defensiv midtbanespiller, en rolle Sander Berge har «dyrket» i Genk i høst.

Det italienske nettstedet Tuttomercatoweb skriver at Sander Berge og Tottenham har vært i samtaler og at det skal ligge rekord-mye penger i potten.

Tidenes dyreste norske overgang

Tottenham vet de har dårlig tid og er villige til å legge 250 millioner kroner på bordet ovenfor Genk, mer enn ti ganger det de betalte Vålerenga (litt under 20 millioner kroner). Genk har tidligere sagt de ønsker å beholde nordmannen  frem til sommeren, en mulig løsning kan være kontrakt i vinter, men en utlånsavtale ut sesongen.

Les: United blar opp for stjernestopper!

Mohamed Elyounoussi gikk til Southampton fra Basel for 18 millioner Euro (ca 180 millioner kroner) det er foreløpig den dyreste overgangen for en norsk spiller.

– Spennende dette, skriver TV 2s Premier League-programleder, og Tottenham-supporter, Jon Hartvig Børrestad på Twitter om den potensielle overgangen.