Ikke lenger fullt så harmonisk hos Tottenham

Dansken har en høy stjerne hos målscorerne hos Tottenham. (foto: tottenham, twitter)

Det er ingen diskusjon om Christian Eriksens posisjon i Tottenham. Mye av det offensive spillet legges opp rundt 26-åringen som sørger for å smyge frem pasninger som gir spissene gode arbeidsforhold. Men Eriksen har inget hastverk med å vise at han trenger Tottenham.

Gjengen som (forhåpentligvis) snart kan komme hjem til White Hart Lane, har fremstått som unge musketerer som står opp for hverandre og viser lojalitet til kongen. Nå kommer signaler om at Pochettino skal få det tøffere fremover med å holde gjengen samlet.

Tottenham-manageren trenger dansken i prosjektet sitt med å stå på toppen av pallen. Men noe sier nå at Eriksen, som har blitt en del av Tottenham etter fem år i klubben, vurderer andre alternativer.

Begge er like viktige for Tottenham. (foto: tottenham, twitter)

Les: Tottenham kaster seg inn i kampen om Sander Berge

Kanskje ikke så rart når du nevnes som en av de aller beste i verden på midtbanen og har både Real Madrid og Barcelona som beilere.

Kontrakten med Tottenham går ut i 2020, og klubben skal være villig til å doble den eksisterende ukelønna på 770 000 kroner.

Ifølge Daily Mail er ikke dette nok til å få Eriksen til å kaste seg etter signeringspennen. Danskens avventende holdning har fått La Liga-gigantene til å fortsette sin sirkling rundt midtbanedirigenten. Alle partene vet at spanjolene kan tilby høyere ukelønn enn han vil få på White Hart Lane.

Kan ha mye moro med Messi også. (foto: barcelona, twitter)

Vi tenker Eriksen som sakte, men sikkert nærmer seg 30,  tar sikte på klubben som er skikket til å vinne Champions League de neste årene. Men hvilken av de tre dette blir, er ikke godt å si.

Les: United har tegnet skisse til statuen av St. Solskjær