Inviterer som vanlig til dans

Da José Mourinho ble presentert i Roma i sommer, ble en ny ære signalisert i den evige stad. På onsdag ble den utvalgte som skal styre AS Roma-butikken og Mourinho presentert.

Det er avgjort at CEO Giudi Fienga trer tilbake i 2022 og gjør plass for ansettelsen av Pietro Berardi. Bakrunnen som leder hos Fiat, Chrysler og Nissan forteller om en hard core leder og forretningsmann på vei inn, som skal sørge for at Roma aldri blir fristet til å følge etter Barcelonas modell for forretningsdrift (les: Barcelona legger frem noen skikkelig, skikkelig stygge tall).

Les: L´Equipe: Paul Pogba har bestemt seg for å signere

-Som firma har vi stolthet i å velge og styrke en allerede sterk ledelsesgruppe, og vi tror på at Pietro har alle de evner som skal til for å implementere de spennende og modige planene vi har for klubben, sier Roma-eier Friedkin.

Nå handler det om å få fart på Roma-varemerket og vokse på alle områder for å matche det som skjer på banen, skrives det fra eierne.

Mourinho har gjort jobben, og gitt Roma en solid start på 4. plass, foran Juventus, Lazio og Atalanta. Ansettelsen høres spennende ut, samtidig er vi er spente på hva som skjer når Camp Mourinho skal inn i det som nærmer seg sportslige diskusjoner med en CEO fra bilbransjen.

Les: PSG blir «lillegutt» i forhold til Newcastle