Je reste, mes amies. (foto: united, twitter)

Den franske storavisen pleier å ha god oversikt over de franske landslagsspillerne som er spredd rundt i toppklubbene. Når det hevdes Paul Pogba har tatt en avgjørelse om veien videre, da lytter vi.

De siste sesongene har det gått i retning United-exit for Pogba, heiet på av rabiate Mino Raiola som ikke lar en anledning gå fra seg til å rakke ned på klientens arbeidsgiver. Ifølge L´Equipe har Pogba bestemt seg for å lukke ørene for Raiola og gjøre seg utilgjengelig for PSG og Real Madrid.

Les: Ekte kjærlighet! Khabib Nurmagomedov og Cristiano Ronaldo

Ifølge L´Equipe har Pogba fortalt sine nærmeste at han ønsker å forlenge oppholdet i Manchester. Kontrakten går ut til sommeren og Pogba kunne ha spasert ut av Old Trafford som free agent med perfekt utgangspunkt for å sikre seg en rekordlønn i Paris eller Madrid.

L´Equipe hevder franskmannen gir United beskjed i løpet av noen uker om at han har bestemt seg for å bli på Old Trafford, noe som skal sikre franskmannen en av Premier League-historiens råeste lønnspakker.

Les på Engelske klubber: Steve Bruce får sparken i det sekundet de store pengene kommer

Trives i det røde havet. (foto: united, twitter)

Paul Pogba har skapt et spenn av reaksjoner hos United-supportere de siste årene, men få kan være uenig i at 28-åringen har gjort jobben denne sesongen. 7 assists på 7 Premier League-kamper (forrige sesong var det 5 totalt!) forteller om en midtbanespiller som utgjør en viktig del av navet i Solskjærs United-angrep.

Les: Kristoffer Ajer er med på noe skikkelig stort