Helt innafor å gi seg før tiden hos Juve. (foto: juventus, twitter)

Gianluigi Buffon er riktignok 43 år (ung – i hans tilfelle), men gidder ikke å varme benken for en klubb som kaver i god avstand til trofeene.

12 kamper på banen denne sesong er helt greit for en andrekeeper, men Gianluigi Buffon har tydeligvis kjent at pensjonsalderen kan presses videre foran seg, og ønsker action.

Les: Liverpool eierne sjokkerer: Vil bruke store penger på Klopp-erstatter i sommer

Ifølge Tuttosport er det derfor trolig at den spillende legenden forlater Torino i sommer. Men til hva, old boys fotball i Serie C?

Ikke Buffon, nei. Interessen fra fem klubber sørger for at Buffon beholder kontakten med toppfotballen. ifølge Tuttosport er det ikke hvem som helst som nå jakter Juve-keeperen:

Frankfurt

Olympiakos

Sporting Lisboa

Galatasaray

Dynamo Kiev

Buffon står så langt med 683 kamper for Juventus, nå forventes det at han spiller sin siste kamp for Juventus i Coppa Italia-finalen mot Atalanta, 19. mai.

Les på Tysk Fotball: Henter Mark van Bommel tilbake til Bundesliga

Den siste for Juventus, men garantert ikke den siste. Med 5 store klubber på døra klarer ikke en mann som Buffon å takke nei til noen år til. Når vi ser lista med de fem klubbene, skal vi ikke se bort fra at 43-åringen dukker opp i Champions League neste sesong.

Helt utrolig, helt naturlig (for Buffon), og helt digg!

Les: Robert Lewandowski er endelig tilgjengelig for Manchester United