Sett fra venstre, en kar med briller, Jürgen Klopp, John W. Henry og en "golddigger".

Det er store nyheter som kommer fra Fijaches i kveld, de skriver at Liverpool manager Jürgen Klopp forlater Anfield i sommer og at eierne FSG allerede har allerede besluttet å bruke store penger for å hente inn en erstatter. – Denne sesongen har vært mer normal! – Litt som vi husker fra gamle Liverpool, men fans, presse og klubb har blitt vant med evigvarende suksess, alle som elsker fotball vet at det er umulig.

Liverpool eierne skal ha kontaktet Julen Lopetegui allerede, men først bare for å høre om det var aktuelt etter utløp av Jürgen Klopp sin kontraktsperiode (sommeren 2024). – Det antas at hvis Liverpool og Klopp går hver sin vei i sommer vil det være en gjensidig avtale. Den tyske manageren sin plan var å ta et pauseår om to år og bruke det til å finne ut av veien videre.

Les: Enten får Stefano Pioli eller Andrea Pirlo sparken (eller muligens begge)

Man trenger ikke lure på hva som har skjedd, Jürgen Klopp har avvist å ta både den ledige jobben som landslagssjef for Tyskland og overta managerjobben Bayern München. – To jobber som begge i prinsippet er besatt.

Nå når begge de to mest spennende jobbene for Klopp ute av bildet er det bare en forklaring som gjenstår, som alle de andre managerne i Premier League klubber ble han også tatt fullstendig på sengen av lanseringen av Superligaen- Tillitten til Liverpool eierne Fenway Sports Group er ødelagt.

Allerede skal Liverpool ha indentifisert Sevilla manager Julen Lopetegui som hans etterfølger. Spanjolen har gjenoppbygd sitt rykte i Andalucía etter en vanskelig periode med Real Madrid og det spanske landslaget.

Rapporten sier at Liverpool ikke er alene som Lopetegui beundrere. – De er forberedt på å betale alt som trengs for å få ham ut av Sevilla-kontrakten. – Hvis du syntes at Bayern sin betaling på 250 millioner kroner til RB Leipzig for Julian Nagelsmann var mye, dette kommer til å koste mer!.

Les: Bekreftet: 33-åringen Nagelsmann skal lede verdens beste klubb