Thiago går god for Big Lew. (foto: thiago, twitter)

At det har vært stor interesse fra andre giganter for å hente Robert Lewandowski fra Bayern, er ikke noe nytt. I 2012 var til og med den polske målmaskinen mentalt klar for overgang til United. Denne sommeren kan faktisk noe skje.

32-åringen scorer som aldri før, så langt i sesongen 43 mål på 37 kamper. Likevel hevder Sky Tyskland at noe er på gang hos Bayern.

Les: Arsène Wenger henger seg på Arsenal raid

Frem til nå har Lewandowsky vært untouchable, og Karl-Heinz Rummenigge har blåst vekk spørsmålet om de jakter på Erling Halland, med: «Så lenge vi har Lewandowski, trenger vi ikke Haaland».

Nå hevder Sky Tyskland at Bayern har respondert på de mange forespørslene om tilgjengligheten til 32-åringen med å vifte med en prislapp. Stemmer dette, kan Lewandowski være på vei ut allerede i sommer. Er det noe Rummenigge og Bayern aldri ville finne på å gjøre, så er det å invitere konkurrentene inn til spillere de under ingen omstendigheter akter å selge.

Les på F7: Cristiano Ronaldo teller på knappene

Det gjør det ekstra interessant at dette sammenfaller med Julian Nagelsmanns overgang til Bayern. Når Nagelsmann entrer treningsfeltet i juli er det for å fortsette å vinne trofeer, samtidig som 33-åringen skal velge ut sin stamme med spillere for fremtiden.

Ifølge Sky-journalist Marc Behrenbeck har Manchester United kastet seg inn i jaktet på Lewandowskis signatur. Det er første gang vi hører om dette, men ikke første gang United har vært på Lewandowski.

-Etter mitt andre år hos Dortmund hadde jeg en prat med Sir Alex Ferguson. Han ønsket at jeg kom til Manchester. Da var jeg veldig interessert, jeg kan til og med si at jeg var klar, forteller Lewandowski ifølge Manchester Evening News.

Det ble likevel aldri noe mer med Ferguson.

Les: Henter Mark van Bommel tilbake til Bundesliga

Okay, la oss si at United igjen gjøre et fremstøt mot angrepsspilleren som nærmer seg Gerd Müllers 40 ligamål i samme sesong (har 36 så langt), hvilken astronomisk sum må Solskjær og gjengen ut med?

Det er her det blir ekstra interessant. Ifølge Sky Tyskland har Bayern satt prislappen til rundt 69 millioner pund.

800 millioner kroner. Voldsomt mye penger i disse virsutider, men United vil få sinnsykt mye angrepsspiller for pengene. Det skader heller ikke å ha en senterforward som dundrer inn 15 Champions League-scoringer på vei til trofeet.

Ser vi konturene av sommerens største overraskelsesovergang?

Les: Ikke rart Solskjær genierklæres