Big Harry is back!. (foto: spurs, twitter)

Spurs-supporterne husker med gru månedene med uro rundt Kane forrige sommer og høst. Det var smertefullt både å se Tottenham-institusjonen Kane ønske seg bort – og behandlingen han fikk fra Daniel Levy og gjengen. Nå nærmer vi oss igjen overgangsmarked. Betyr dette flere runder med pain? Etter å ha hørt 28-åringen fortelle om forholdende hos Tottenham om dagen, sier vi: No way!

Det dreier seg selvfølgelig om Antonio Conte. Det var en lidelse å se forrige sesongs Premier League assists -og målkonge. Den første halve sesongen var Big Harry bare en skygge av seg selv. Så entret Conte scenen i London. Tilbake i Premier League, men denne gangen med erfaringen fra Inter Milan der den tidligere Chelsea-manageren hentet inn en avdanket Lukaku, coachet ham til hans livs form, og ledet klubben til den første Serie-titlen siden 2010.

Les: Fransk media: Hakimi har rett og slett fått nok

Etter at Conte har fått på plass sitt treningsregime og sin angrepsfotball har også Harry Kane våknet.

På de siste 7 Premier League-kampene har Kane dratt til med 7 scoringer og 3 assists. Den engelske landslagsspilleren forklarer hvorfor.

-Antonio er en fantastisk trener. Siden han kom har vi blitt godt samspilte. Han kommer med ideer til spillet… Jeg har helt klart lært nye aspekter i mitt spill under ham, begynner Kane på et pressemøte før landskampen mot Sveits.

Maestro. (foto: spurs, twitter)

Les på Tysk Fotball: Marca: Borussia Dortmund følger spesielt godt med på det som skjer hos Real Madrid

-Jeg føler at jeg et bedre sted rent fysisk. Vi trener virkelig hardt hver dag. Jeg kan merke fordelene fra det og hvordan jeg har skarphet både fysisk og mentalt. Som alltid ønsker jeg å forbedre meg, og Antonio er virkelig en manager som fortsetter å flytte grensene våre, og jeg nyter å ha den type manager, avslutter Kane.

Les: Nå vet de hva som tok kraften fra Max Verstappen og Sergio Perez

Sikrer Tottenham seg i tillegg en Champions League-plass før neste sesong, kommer Kane ikke til å forlate manageren som får ut det beste i ham.