Fotball skal også være gøy, selv om du tjener noen millioner i uka. (foto: psg,, twitter)

I klubber som Manchester United, Real Madrid og PSG vil det alltid komme rykter om interne stridigheter når sportslig suksess uteblir. I tilfellet PSG virker det likevel troverdig.

Lastet opp med den dyreste troppen på kloden har PSG forventninger, nei, krav på seg om å gå til tipps i Champions League. To måneder før finalen står klubben utenfor etter tapet mot Real Madrid.

Les: Manchester United har møtt på en stor hindring foran Rüdiger

Forrige sesong hentet PSG inn spillere for nettopp å nekte motstanderne i Champions League seier. En av Klopps mest betrodde i Wijnaldum, Barcelonas største ikon gjennom tidene i Messi, Real Madrid-ikon i Sergio Ramos, regjerende Serie A-mester i Achraf Hakimi og en av EMs store stjerner i Donnarumma.

Dette i tillegg til en Mbappé, Neymar, Di Maria, Icardi, m.fl. Så kom exiten fra Champions League som forsterkes av at Neymar ikke gjør seg verdt lønna, Messi har sluttet å briljere, Wijnaldum har ikke helt funnet sin plass utenfor Anfield, Ramos har vært på banen i mindre enn tre hundre minutter, Pochettino jaktes av Manchester United og Kylian Mbappé nekter å forlenge.

Ifølge RMC Sport er det ikke bare Mbappé som nå forlater PSG-skuta. Hakimi skal også ha fått nok. Det franske mediet hevder Hakimi er frosset ut av de sør-amerikanske spillerne med Neymar og Messi i spiss. Hakimi har hatt en godkjent sesong hos PSG med et solid offensivt bidrag med 3 scoringer og 4 assists på sine 23 Ligue 1 kamper, men har tydeligvis ikke funnet tonen med de store stjernene.

Les på Engelske klubber: Bare åtte spillere har scoret mer i Premier League-historien – nå er eventyret over for Jerome Defoe

Har gått lei. (foto: psg, twitter)

RMC Sport hevder den marokanske landslagsspilleren presser på for exit i sommer.

Vi avslutter med Chelsea-manager Tuchels beskrivelse av tiden sin som PSG-manager.

-Det er to komplett forskjellige klubber i forhold til stil og organisasjon. I PSG følte jeg at jeg var sportsminister. Jeg var også nødt til å ta meg av familiemedlemmer og venner til stjernene, sa Tuchel til Sportsweek.

Les: Antonio Conte gjør det igjen!

Vi tipper det blir en god porsjon drama i Paris før neste sesongs tropp blir bekreftet.