Har ikke noe å si hvor tøff du er når kraften kuttes. (foto: fra viasport)

Sesongåpningen i Bahrain der regjerende verdensmester Max Verstappen skulle vise at han kan vinne løp ut hjelp fra løpsledelsen, gikk ikke som planlagt. Det så lenge bra ut i racet i Bahrain Grand Prix forrige helg, så måtte nederlenderen til pit stop med uopprettelige problemer.

Verstappen holdt følge med vinneren Charles Leclerc store deler av løpet, men med bare tre runder igjen av racet føk Ferrari videre til 1. og 2. plass (første seier på 46 løp!), mens Red Bull Racing måtte se Verstappen trille inn til endestasjon på pit stop, mens den andre Red Bull-fører Sergio Perez heller ikke fullførte.

Les: De gromme høydepunktene fra sesongåpningen i Formel 1

De tekniske problemene gikk ut på det samme for begge Red Bull-bilene. Før det braker løs igjen i Saudia Arabian Grand Prix 25-27. mars, kom bekreftelsen fra Red Bull om at problemet var det samme for begge bilene.

-Begge bilene led av manglende fuel pressure forrige helg. Den korrekte mengden drivstopp var i begge bilene, men et vakuum hindret pumpene fra å dra opp drivstoffet og sende det til motoren, sier en Red Bull-talsmann ifølge Formula1.com.

Som betyr før neste race?

-Vi har gjort de nødvendige grepene og forventer ingen problemer neste helg, kommer det fra talspersonen.

Her har du sammendrag fra hvordan løpet ble opplevd fra innsiden av førerhjelmen til Verstappen og gjengen:

Les mer fra Formel 1 her

Da skal det igjen være opp til Max Verstappen. Vi gleder oss allerede.