Har kjøpt erstatter uten å ha avtale med Manchester United

Andraz Sporar
Top Article ad

I følge den portugisiske avisen A Bola har Manchester United lykkes i sin strategi å ikke gi mer enn det de gjorde i andre runde til Sporting, en avtale med Bruno Fernandes kan signeres veldig raskt etter at tok to viktige skritt ble tatt.

Taktisk tabbe

Sporting avtalt overgang for Andraz Sporar fra Slovan Bratislava i en avtale som vil koste rundt 6 millioner euro, dette uten å ha gjort en salgsavtale på spilleren han er tenkt å erstatte. -Sporting fikk det nemlig travelt, det var nære på Celtic snappet Sporar foran dem. Dette er en avtale som Sporting ikke har råd til å honorere før de har solgt Fernandes.

Les: Ian Burchnall kan være på vei tilbake til Norge

Sporting sin høye prising og avvisning av alle forslag fra Manchester United var lurt helt til de i praksis allerede avviklet forholdet til Bruno Fernandes og skaffes en erstatter. – Det åpner opp døra på vid gap for Manchester United å diktere vilkår.

Les: Frustrert Bruno Fernandes takker ikke fansen

Nå skal Sporting ha godtatt Manchester United bud på 55 millioner euro, noe som er 15 millioner euro under det som ble presentert som en absolutt nedre grense.

Den portugisiske avisen O Jogo sier at Sporar vil signere en fire og et halvt års kontrakt med Sporting, han skal kort a sagt øvergende om overgang: “Score mange mål? Det er mitt oppdrag».

“[Jeg er] veldig, veldig glad. Sporting er en flott klubb. ”