Frustrert Bruno Fernandes takker ikke fansen

Det er mørkt, fryktelig mørkt!
Top Article ad

Det er ikke en fornøyd fremtidig superstjerne som gikk av banen etter Sporting sin knokkelkampen og nederlag 2-1 mot Braga tirsdag kveld. – Det var etter alle solemerker Bruno Fernandes sin siste kamp for klubben, men veien videre til Old Trafford og Manchester United er fortsatt usikkert.

Det er vanlig i det minste å vinke i retning av supporterne når man går av banen, det var ikke antydning til hverken det eller et eneste smil da han gikk av banen og vel inne i spillertunnelen slo han i retning av kameramannen. – De mest underholdende «twiterne» spøker med at kameramannen var Ed Woodward, direktøren og pengemannen i Manchester United.

Manchester United og Bruno Fernandes er enige om de personlige betingelsene, men Sporting sitt pengekrav og uvilje til å godta overflødige Manchester United spillere som deler av betalingen har gjort at de har snakket i over en uke uten å ha blitt enige.

Portugisiske Plataforma, skriver uten at det er bekreftet av andre medier at etter et forbedret bud fra Manchester United, som fortsatt er under de 70 millioner euro som er krev, nå er i ferd med å bli enige.

Avtalen var på randen av kollaps, men det hevdes nå at United og Sporting har nådd et kompromiss, der United vil betale Sporting 55 millioner euro pluss bonuser. – Den trolig siste kampen for Spoting var ikke en lystig affære, kampen ble ødelagt av et svimlende fire røde kort.

Yannick Bolasie, Jeremy Mathieu og Eduardo Henrique fikk alle marsjersordre for Sporting, mens Eduardo Carvalho også fikk se det rødte kortet for Braga.

Og etter kampen var en frustrert Fernandes opptatt av å gå raskt fra banen og klarte registrerte ikke Sporting-supporterne i det den portugisiske pressen i stor grad har beskrevet som ”hans siste kamp for klubben”.

Videre gikk Fernandes forbi en kameramann på vei til garderobene og bestemte seg for å vippe ut armen, skyve objektivet bort fra ham da han stormet forbi.

Supporterne, som har idolisert en spiller som har 64 mål i sine 136 kamper for klubben fra midtbanen, var for å si det forsiktig opprømte i går.

Og Sportings team for sosiale medier har droppet et ytterligere hint om at en kunngjøring er overhengende nær for spilleren etter at de fjernet et mangeårig bilde av ham fra siden deres etter kampen.

Gigantene fra Primiera Liga har nå fjernet kapteinen fra banneret sitt og erstattet ham med et bilde av Sebastian Coates, Wendel og Luis Phellype, med den plutselige endringen som fremskyndet mange menneskers tro på at en overføring til United snart vil bli kunngjort.