Har funnet Kepa Arrizabalaga erstatter i Manchester

Skal vite at han er tiltenkt rollen som Nr.1.

Chelsea er en av flere klubber som jager Manchester United-målvakt Dean Henderson. ESPN melder at Chelsea manager Frank Lampard, sammen med Paris Saint-Germain, følger 22-åringen tett. Chelsea må gjøre noe med keepersituasjonen i sommer.

Det er ingen som protesterer når noen sier at Chelsea kommer til å selge Kepa Arrizabalaga til sommeren. -Lampard har mistet troen på den spanske keeperen og med mindre en katastrofe skjer vil manageren velge den 38 år gamle keeperen Willy Caballero.

Les: Kylian Mbappe får mammut lønn

Chelsea brukte 71,6 millioner pund på Kepa Arrizabalaga i 2018 – som var rekord for en keeper – men formen hans er langt under forventet.

“Du tar beslutninger hver uke og hver dag i denne jobben. Ingen beslutning er lett» sa Lampard nylig.

“Når det gjelder en målvakt, bruker du litt mer tid, spesielt hvis du skal finne en nummer en».

”Det kan ikke være slutten på historien. Vi må være konkurransedyktige. Willy trener bra, han oppfører seg bra og han spilte bra mot Hull forrige uke. Jeg bestemte meg for å holde meg med ham. ”

Dean Henderson har han hatt en strålende sesong på lån hos Sheffield United, og holdt ni «rene kamper» for Blades i Europa.

Les: Real Madrid blander seg inn i kampen om Manchester United mål

22-åringen er under kontrakt på Old Trafford til 2022 med opsjon på ytterligere 12 måneder. England-sjef Gareth Southgate har også oppdaget den unge Manchester United keeperen.

Til tross for at det rakler litt for David de Gea i Manchester United og med Sergio Romero som nr.2 er en retur til Old Trafford lite sannsynlig for Henderson med det første. – Sheffield United ønsker å beholde keeperen som gjør det bare bedre og bedre.