Kylian Mbappe får mammut lønn

Kylian Mbappé

Liverpool planlegger å sprenge banken for å hente Paris Saint-germain sesasjon Kylian Mbappe, og Real Madrid er villige til å gjennomføre tidenes overgang i samme ærend.

Paris Saint-Germain planlegger å tilby Kylian Mbappe en ny gigantisk kontrakt for å holde ham borte fra klørene til Real Madrid og Liverpool.

Les: Chelsea har allerede blitt enige med Ajax

Spanske AS skriver Ligue 1 gigantene skal tilby Mbappe en avtale som vil sette ham i samme lønnsnivå som superstjernene Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. – Mammutlønn vil han få uansett om Paris Saint-Germain klarer å forlenge avtalen eller ikke.

Rapporten hevder PSG allerede har kommet med to tilbud til 21-åringen, men begge har blitt slått tilbake. Imidlertid vil det tredje tilbudet på 50 millioner euro netto per sesong bli tatt vesentlig mer seriøst av Mbappes representanter.

Les: Sander Berges tabbe er allerede glemt

En studie av CIES Observatory i januar 2019 sier at Mbappe var den mest verdifulle spilleren i verden.

Den franske spissens nåværende avtale som strekker seg frem til 2022 med en lønn som slettes ikke er så ille, han får 20,7 millioner euro per år før skatt.

Real Madrids plan, er å prøve seg på angriperen sommeren 2021, når han bare har ett år igjen på kontrakten sin, akkurat som de gjorde med Chelseas Eden Hazard.

Mbappe traff overskriftene tidligere denne måneden da han ble sett krangle med PSG-sjefen Thomas Tuchel etter å ha blitt erstattet.

«Det ser ikke bra ut, men vi er ikke den eneste klubben der spillerne reagerer slik,» forklarte Tuchel etterpå.

«Dette teamet viser hvor profesjonelle og fokuserte de er hver dag, men dette gir inntrykk av at det ikke alltid er sånn, og jeg er trist fordi det ikke er nødvendig.

”Jeg forklarte ham hvorfor han gikk av, og det vil være det. Jeg tar alltid avgjørelser av sportslige grunner. Dette er fotball, ikke tennis, og du må respektere alle. ”

Liverpool har også blitt koblet til Mbappe, som nylig har beskrevet de røde som «en maskin». På grunn av Liverpool sin suksess og sannsynlige spillersalg har klubben egentlig for første gang et sjekkhefte som gjør at de kan konkurrere om spillere i kategori med den franske superstjernen.