(c) Bilde: FIFA: Moise Kean

Real Madrid har identifisert Evertons Moise Kean som en de har tro på for fremtiden. Spissen kom til Goodison Park på en høyt profilert overgang fra Juventus i fjor sommer, men det var først etter Carlo Ancelotti overtok det ble fart på tingene. Kean fikk sitt første Everton-mål i januar.

«Det var bra for ham, for hans selvtillit, for en spiss å score mål var det viktig,» sa Ancelotti i kjølvannet av Keans første Toffees-mål mot Newcastle.

”Han spilte veldig bra, jobbet hardt, presset fremover, det jeg spurte han om, gjorde han. Det var viktig for laget».

Les: Alexander Tettey forlenger

“Dette målet kan gi ham mer selvtillit i det han gjør, og han gjør det bra».

«Han må forbedre seg, han er ung og må forbedre seg teknisk og taktisk, men han er på rett vei.»

Den Italienske spissen har mye å gå på i Premier League, han er fortsatt en spiller som det følges tett med på i Europa. – Real Madrid er en av de som har meldt seg på i det som garantert blir en kamp på flere fronter til sommeren.

Everton vil han skal bli, Real Madrid vil hente han og Manchester United vil aldri igjen komme i situasjonen av å ha for få målscorere.

I følge Defensa Central er Kean et av flere navn på en kort liste for de spanske gigantene når de ser etter en langsiktig etterfølger av Karim Benzema.

Den franske spissen gikk nylig forbi Cristiano Ronaldo som Real Madrids fremste leverandør av assist til all tid, men når han er 32 år gammel, har han kommet opp i en alder hvor klubben hans trenger å tenke på en langvarig erstatning.

Den mannen kan være Moise Kean, ifølge Defensa Central, 19-åringen har et enormt potensiale.

På shortlisten til Madrid er også Borussia Dortmund-stjerne Erling Braut Haaland og Inter Milan-hitmannen Lautaro Martinez – som begge har vært knyttet til Manchester United – samt en annen italiener som ikke viste seg å være en suksess i Premier League, tidligere Wolves spiss Patrick Cutrone.