Har fått på plass trenerteamet som skal sørge for opprykk

Morten Røssland og Sindre Tjelmeland

Man trenger bare å ta en kjapp titt på klubber som Hønefoss, HamKam og Fredrikstad for å se hvor vanskelig det er å snu en negativ utvikling. – Det er som å padle motstrøms med en stadig mindre åre. 

Les: Hønefoss i fritt fall

– Åsane hadde en elendig sesong og rykket ned fra OBOS-Ligaen, dermed er virkeligheten en helt annen. – Hovedtrener Mons Ivar Mjelde fikk sparken og nå legges kabalen for neste år.

Morten Røssland og Sindre Tjelmeland er valgt som trenerteam for Åsane Fotball sitt A-lag i PostNord Ligaen.

Les: Sportssjef Trond Bjørndal «En spiller vi er veldig glade i»

Hovedtrener Morten Røssland kommer fra stillingen som hovedtrener for Arna-Bjørnar sitt damelag i Toppserien. Morten har tidligere trent Åsane lag i aldersbestemt fotball og A-laget i 2. divisjon. Har var også en del av trenerteamet som førte A-laget til opprykk til OBOS ligaen i 2014.

Sindre Tjelmeland kommer fra stillingen som utviklingssjef og hovedtrener for Åsane Fotball sitt 2. lag i 4. divisjon. Sindre vil fortsette i stillingen som utviklingssjef samtidig som han inngår i trenerteamet for A-laget sammen med Morten.

Åsane Fotball sin visjon er: «Med offensiv og attraktiv fotball fra lokale spillere skal Åsane Fotball etablere seg i toppen av norsk fotball». Vi har med bakgrunn i dette valgt trenere som har en trenerfilosofi som er i tråd med vår visjon og våre verdier. Når i tillegg trenerne også har en sterk lokal forankring så mener vi at klubben har lagt til rette for at vi sammen kan strekke oss mot våre mål.