(c) Bilde: MFK: Erling Braut Håland

Manchester United har fått nytt håp om at de en dag kan hente Erling Braut Haaland til Old Trafford etter at den norske spissen kom med en stor åpenbaring om hans fremtid.

Til tross for vedvarende og intens interesse fra Manchester United, tok 19-åringen beslutningen om å bytte fra Østerrike for Tyskland og signere på den stiplede linjen for Borussia Dortmund for mye mindre penger enn det som ble tilbudt fra sin «gamle» læremester.

Haaland har utrolige 12 mål på ni kamper for sin nye klubb og er med det oppe i 40 mål fra 31 kamper i alle konkurranser denne sesongen. Det har dukket opp påstander om at Haaland vil være tema for en ‘money-no-object’ overgang fra Real Madrid i sommer.

Les: Marca: Real Madrid sin neste spiss er norsk

Uniteds mislykkede forsøk på å lande Haaland var imidlertid ikke pågrunn av at de ikke prøvde Sporten skrev sist uke om deres gigantiske bud i januar.

Per det tyske utsalgsstedet, ga United et bud på € 60 millioner til Salzburg, som inkluderte utkjøpsklausulen på € 20 millioner i kontrakten hans med østerrikerne og en ytterligere «lønnspakke» på € 40 millioner for å prøve å overbevise spilleren om å flytte til Old Trafford.

Til tross for at noen av europeiske fotballs superkrefter er knyttet til fremtidige overganger for spilleren, har Haaland gitt United håp om en fremtidig avtale ved å si at han vil følge sitt idol Zlatan Ibrahimovic i å spille i flere land rundt om i Europa.

Les: Salzburg avslører skitne detaljer etter United avtale gikk i vasken

“Jeg liker mentaliteten hans og hvordan han ser på ting. Jeg tror jeg alltid har hatt den selvtilliten – det er bare meg, ”sa Haaland, i den siste utgaven av FourFourTwo-magasinet.

”Jeg liker også hvordan han flytter fra en klubb til en annen, i nytt land – noe som ikke er lett – men han kommer alltid inn og bare banker i mål, fra første sekund. Jeg likte å se det.»

«Vi er begge spisser og begge er høye. Men vi har et forskjellig spill. Det er vanskelig å sammenligne oss. Jeg er den jeg er. ”

Haaland roser Solskjær
Haaland hadde også varme rosende ord for United-sjef Ole Gunnar Solskjær, etter å ha jobbet under sin landsmann i sine tidlige år i Molde.

Om hvordan nordmannen hjalp utviklingen hans, sa han: ”Jeg ankom Molde som liten gutt, og han hjalp meg veldig. Han var en god etterbehandler, og hjalp meg med slående ferdigheter og forskjellige etterbehandlingsmetoder. Han har vært viktig i karrieren min. «

Hele intervjuet med Haaland vil vises i den siste utgaven av FourFourTwo-magasinet som er i butikkene fra torsdag 5. mars.