Karim Benzema

Når man bøtter inn mål på så overbevisende måte som Erling Braut Haaland med over 40 nettkjenninger så langt denne sesongen er det klart de aller største klubbene i verden våkner.

Real Madrid har måttet lene seg på Karim Benzema som etter en god periode er nede i en bølgedal og kanskje på vei videre. Marca skriver at Haaland er øverst på ønskelista, allerede i sommer.

Les: TV 2 flytter Premier League-studio til Lofoten

Det er lenge før den begrensede salgsklausulen slår til, så vi kan garantere det blir dyrt. – Real Madrid er ned på andreplass i La Liga igjen, noe av grunnen er at Benzema nesten helt og holdent har sluttet å score mål. – Siden midten av desember har det bare blitt en nettkjenning og Luka Jovic som ble hentet sist sommer har fullstendig glemt hvor målet står.

Marca skiver at Haaland topper listen over spisser, lenger ned finner man Lautaro Martínez og Timo Werner. – Alle koster minst en milliard.

Les: Endelig åpne øl-kraner på fotballkamper, KRF går i frø

Haaland har blitt linket til en rekke storklubber etter storspillet denne sesongen for Salzburg og Borussia Dortmund. Den norske spissen scoret mål nummer 40 for sesongen på bare 30 kamper da han doblet ledelsen i Dortmunds 2-0-seier over Werder Bremen 22. februar.

Ifølge Marca, som følger Real Madrid tett, skal det spanske hovedstadslaget ha tro på enighet med Dortmund som følge av deres gode forhold. Achraf Hakimi er allerede på utlån fra Real Madrid til Dortmund.