Chelsea? Hell, no! (foto: city, twitter)

Mens fotballverdenens fokus var rettet mot Anfield og Liverpool-United kampen, gjorde Pep Guardiola og City sakene sine svært godt noen timer senere.

Med tre poeng in the bag, passerte Manchester City Jürgen Klopp og gjengen som måtte nøye seg med poengdeling med Solskjær. Det har vært lite kontinuitet i de store fotballprestasjonene fra City tidligere i sesongen, men har som byrivalen funnet flow´en da minusgradene begynte å melde seg på balløya.

Les: Manchester United gikk ut fra Anfield som den mentale seierherren

For en belgisk playmaker ble det også en helt spesiell milepæl mot Crystal Palace. Kevin de Bruyne leverte sin 100. assists i City-drakt, noe som brakte ham inn blant topp ti i Premier Leagues historie over de største assistkongene.

-Hva kan jeg si mer om ham? Mangeren kan hjelpe til med mye, men talentet tilhører spilleren, og manageren er heldig å kunne lede disse spillerne som gjør livet ditt lettere, sier Guardiola ifølge Goal.

Med de Bruyne i slag, har Manchester City alle muligheter til å gå hele veien i Premier League – som de to gangene tidligere på tre forsøk.

Go City!

Les: Selv Sergio Ramos har ikke klart å få Messi så sinna