Trått føre i La Liga om dagen. (foto: barcelona, twitter)

Supercopa-finalen er ikke det største i verden, men likefullt muligheten til et trofé. For Barcelona er alle symbol på suksess denne sesongen et lite løft opp av gjørma, så det er kanskje ikke så rart at Lionel Messi gikk over en strek han aldri tidligere hadde passert.

Direkte rødt kort til verdens beste spiller. Ikke så uvanlig i fotballens verden når det koker som mest, men når du har spilt 752 kamper for Barcelona uten å ha blitt vist ut (har ett rødt for B-laget), da blir dette en noe selsom affære.

Les: Manchester United gikk ut fra Anfield som den mentale seierherren

For det har ikke manglet på anledninger til å bli vist ut i diverse El Clasico kamper mot Sergio Ramos og gjengen. Vi vet ikke om det er resultatet av akkumulert sinne og frustrasjon som måtte få utløp, resultatet ble hvertfall en fight med Athletic Bilbaos Asier Villalibre.

– Jeg plasserte kroppen min så han ikke kunne komme fremover. Han ble sinna og satte hånden i ansiktet mitt. Jeg tror det var ren aggresjon, forteller en helt uskyldige Villalibre etter kampen.

Antoine Griezmann holdt seg på banen og leverte to scroringer, men det rakk ikke mot Athletics tre. Vi er glad for at vi slapp i være i Barcelona-garderoben etter denne kampen.

Les på Engelske klubber: Jesse Lingard går fra topp til bunn

Les: Har satt av 2,3 milliarder kroner – Erling Haaland toppmål