En Pogba på topp kommer seg ut av denne situasjonen. (foto: united, twitter)

Denne gangen var det om mulig større ventninger til Liverpool-Manchester United møtet. Det skulle gjøres opp om hvem som skal lede vei i Premier League inn mot våren. United kom som fersk ligatopp, Liverpool kom fra noen uker med bob-bob-kamper.

Du vet det sikkert allerede: 0-0 ble sluttresultatet. Når vi så spillerne og managerne etter kampen, var det også en glimt av lettelse i øynene. Ett poeng mot det som denne sesongen er den argeste konkurrenten, det må tas med seg videre.

Les: Har satt av 2,3 milliarder kroner – Erling Haaland toppmål

Liverpool stilte med Jordan Henderson og Fabinho i den fortsatt vanskelige midtstopper-situasjonen til Liverpool. Sluttresultatet tilsier at de to gutta klarte seg bra, men det var Alissons verdensklasse som sikret det ene poenget.

Den første omgangen var mildt sagt intens, men lite action foregikk foran de to keeperne. 0-0, pause og peptalk fra Klopp og Solskjær.

Etter pausen fortsatte ballbesittelsen, som ble fordelt med 66 prosent til Liverpool og 34 prosent til Manchester United. Det var Pogba og United som fikk den største sjansen, før Bruno Fernandes senere fikk en gedigen mulighet foran mål. Det var i disse sekundene at kampen kunne ha blitt avgjort – hadde det ikke vært for refleksredningen av verdens beste keeper.

Thiago fikk en mulighet på andre siden av banen, men der viste David de Gea at han ikke aktet å forlate Anfield som dårligere enn Alisson. Med syv minutter igjen var Pogba gjennom igjen, denne gangen med en kjempemulighet som fri i feltet. Alisson var igjen på rett sted til rett tid, og gjorde seg fortjent til en ekstra bamseklem av Jürgen Klopp etter kampen.

To giganter forlot Anfield med poengdeling. Et greit resultat, men det er likevel ikke tvil om at Solskjær og Manchester United gikk ut av Anfield som den mentale seierherren.

Les: Lukaku kan komme tilbake og plage Manchester United skikkelig