Skal henvise Real Madrid til tilskuerplass. (foto: barcelona, twitter)

Barcelona-presidenten som røk uklar med Lionel Messi er borte. Favoritten til å lede Barcelona fremover har en hårete plan som ikke inkluderer Ronald Koeman.

Nederlenderen visste godt at presidenten som ansatte ham, Josep Maria Bartomeu, hadde ett bein ut av klubben. Så når begge beina nå er ute av Camp Nou, må Koeman ikke bare kjempe på La Liga-, Champions League- og cupfronten, vinner Victor Font valget, åpner det seg en ny front for nederlenderen.

Les: Champions League-helten presses ut hos Liverpool

For Font akter ikke å vente på at Manchester City stjæler deres Messi, angrep er beste forsvar.

-Å erstatte den beste generasjonen fotballverden har sett, noe vi har hatt de siste tiårene, er en stor utfordring…. Det er intensjonen vår å bygge opp et meget sterkt og konkurransedyktig prosjekt, og vi er heldige som har arvet en spillestil som Johan Cruyff bragte til organisasjonen. Og de største som kjenner denne stilen er også fans og elsker Barcelona, som Pep Guardiola, Xavi, Iniesta, Pyol, begynner presidentkandidaten til Sky Sports.

Les på F7: Betting kastes ut av La Liga

-De er alle legender som elsker Barcelona, men som ikke jobber for Barca i dag. Vi trenger å bringe dem tilbake for å sikre at vi har et skikkelig konkurransedyktig prosjekt. Det eneste Messi trenger å være sikker på er at han er del av et prosjekt som kan vinne det neste Champions League, avslutter Font.

Dette begynner virkelig å se ut som en plan som Guardiola og Messi kan bli trigget av. Vi anbefaler City om å gjøre seg klar til kampen om både Messi og Guardiola.

Les: Endelig: Mario Mandzukic får åpningen han har ventet på