Guardiola beskriver Liverpool med uvanlig ydmykhet

263
Har ikke en eneste kamp som ikke betyr alt. (foto: city, twitter)

Liverpool er ustoppelige. Akkurat som Manchester City var forrige sesong. Etter 5-1-overkjøringen av Arsenal, en av topp-fire-kandidatene i Premier League, er selv «verdens beste manager» Pep Guardiola i en mini sjokktilstand.

Vel, vi tror ikke Guardiola lar seg skremme av noe, men etter to kamper langt under kjent City-nivå mot Crystal Palace og Leicester i julen, vakler han nok noe i troen på Citys kopi av forrige sesongs suksess.

Dermed har tonen også blitt noen hakk mer defensiv.

Guardiola får nå to muligheter til å justere seg inn på tittelsporet med kamper mot Southampton på søndag, og den store begivenhet mot Liverpool på torsdag.

Southampton lukter Citys svakhet. (foto: southampton, twitter)

Les: Nå jobber Solskjær steinhardt med De Gea og Martial

Etter disse to kampene vet vi om Liverpool er det Guardiola frykter, etter å ha sett Klopps menn bare øke i styrke utover sesongen.

-Hva kan jeg si om Liverpool når de ikke slipper inn mål i ni kamper og scorer mange mål. Vi kan ikke konkurrere med dem når det gjelder dette, sier Guardiola ifølge Evening Standard.

Alt går tilbake til normalt når vi vinner over Southampton. Trur eg. (foto: city, twitter)

Dette betyr ikke at argentineren har gitt opp tittelen:

-Derfor må vi fokusere på oss selv. Mot Southampton må vi igjen gjøre det vi er best på og forsøke å vinne. Når dette skjer, kommer alt tilbake til normalt igjen.

For Liverpool-supportere må Guardiolas litt uvanlige defensive uttalelser varme godt.

Les: 300 millioner kroner bringer Hummels til Premier League