Nå jobber Solskjær steinhardt med De Gea og Martial

366
Dekker krysset, men blir det for United? (foto: de gea, twitter)

Ole Gunnar Solskjær har ikke mangel på arbeidsoppgaver om dagen. 1. Skap tro. 2. Skap samhold. 3. Vekk Pogba, Sanchez og Lukaku. 4. Vinn Kamper! 5. Overtal spillere til å bli på skuta.

United-manageren har tatt seg av/er i ferd med å ta seg av punktene 1-4. Men nå må det jobbes parallelt med å overbevise sine nøkkelspillere om å ikke la seg friste av all verdens tilbud.

Vi tror han blir. (foto: martial, twitter)

Les: 300 millioner kroner bringer Hummels til Premier League

Nå er det Anthony Martial og David de Gea som skal forstå sitt eget beste – det vil si å fortsette i klubben. Begge har i lengre tid vært koblet til exit fra Old Trafford, men denne gangen skal det diskuteres med en manager som har vært i samme situasjon.

Vil være der det skal jubles. (foto: united, twitter)

Les: Steven Gerrard brøt forbannelsen!

En av grunnene til at Solskjær har en så høy stjerne hos United, var nettopp lojaliteten og viljen til å bli og kjempe videre, selv om andre toppklubber kunne friste med mer spilletid. Nå sliter ikke de Gea og Martial med spilletid, men likevel.

-Jeg vet at klubben ønsker Martial og De Gea å signere ny kontrakt. Dette er en selvfølge, de er spillere av høyeste kvalitet. Det er opp til spillerne selv, men når du allerede er i Manchester United, er det ikke mye gress som er grønnere på den andre siden. Du er på det beste stedet. Det er verdens største klubb. For meg, håper jeg at jeg kan hjelpe å guide disse spillerne og kanskje overtale dem til å bli i klubben, sier Solskjær ifølge Goal.

Bli og du vil bli vannet.

Istedet for å fortelle hvorfor Martial og de Gea MÅ bli, fokuserer Solskjær på sin egne erfaringer:

-Jeg hadde mange tilbud og muligheter til å flytte, men manageren satte seg ned med meg og forsikret meg om at jeg var en viktig del av hans lag og at jeg skulle spille tøffe kamper. Jeg følte meg priviligert å spille her. Jeg var også sta. Da United en gang ble enige med Tottenham om salg, takket jeg nei. Agenten min ville at jeg skulle ta tilbudet, men jeg visste hat United var det beste stedet.

Bruker tid med spillerne. (foto: united, twitter)

Klarer ikke Solskjær å overtale disse to gutta, klarer ingen.

Les: 300 millioner kroner bringer Hummels til Premier League