300 millioner kroner bringer Hummels til Premier League

Vanskelig å holde igjen. det kommer godt med i Premier League. (foto: hummels, twitter)

Det har vært varslet i flere måneder: det som har vært en av verdens beste midtstoppere er på vei bort fra Bayern München.

Mats Hummels startet sin fotballkarriere i München, men det var først i Dortmund det tok av. Etter mer enn 200 kamper for Bayerns erkerival, ble Hummels hentet «hjem» i 2016.

Den tyske landslagsspilleren har vært en av våre store favoritter i midten, men har det siste året vist tegn – sammen med landslaget og Bayern München – til å ha kommet litt over toppen.

Har lite å gjøre hos Bayern, men har fortsatt mye inne. (foto: hummels, twitter)

Det 30-åringen kan trenge er en ny start i nye omgivelser.

Ifølge The Sun er det nettopp dette Bayern åpner opp for. Bundesliga-klubben skal ha gitt Chelsea beskjed om at de kan hente Hummels i januar, så lenge de blar opp rundt 300 millioner kroner.

Plass til en tysker her, ja. (foto: chelsea, twitter)

Les: Wolverhampton legger press på Manchester United

Chelsea ønsker forsterkninger i forsvaret, men må kjappe seg litt med avgjørelsen. Ifølge den engelske avisen har London-klubben fått frem til 14. januar på å bestemme seg. Dette, fordi Bayern da må bruke resten av overgangsvinduet til å finne en erstatter.

Vi er overbevist om at Hummels vil bli «født på nytt» hvis han kommer seg over til England. Og for Sarri vil dette være en spiller som har vært med på det meste – og stått i det.

Her er et eksempel på et triks som kan gjøre seg i Premier League: 

Les: Veteran med fortid i Rosenborg og Strømsgodset forlenger i Eliteserien