Vi har valgt dette bildet fra Bodø/Glimt tiden av Mathias Normann for å tilfredsstille de av våre lesere som liker den slags.

Mathias Normann er en meget god midtbanespiller noe Ole Gunnar Solskjær fikk erfare da han som hovedtrener for Molde møtte Bodø/Glimt, han rakk så vidt å hente han til et låneopphold fra Brighton før de begge dro videre. 

Mathias Normann har virkelig funnet formen og har løftet seg etter det ekstremt korte oppholdet i Brighton hvor han egentlig ikke fikk sjansen til å vise noe. – Det er Nordmann  i «eksil» i den russiske klubben Rostov som har vekket interessen til Manchester United.

Les: Forsøker seg enda en gang med byttedeal, to spillere for en Pogba

Kan være på vei til Old Trafford på en for Manchester United på en billig avtale i januar. 

Etter Manchester United sitt 1- 0 tap mot Newcastle på søndag er de nede på en 12.plass i Premier League bare to poeng unne nedrykkssonen. – Det gir selvsagt Ole Gunnar hodebry, både hvordan bedre prestasjoner på banen og hvordan sikre sin egen fremtid.

Etter den nasjonale pausen møter Manchester United serieleder Liverpool, det er få eksperter som tror at det er den kampen som skal føre til sparken.  – De høye herrer på Old Trafford har mer tålmodighet enn som så og har etter sigende lovet Solskjær fire nye signeringen i januar. En av de ser nesten ut til å være avklart Juventus-spissen Mario Mandzukic.

Les: Gigantene Tottenham og Real Madrid er enige

Solskjær vet de må gjøre noe fremover og der passer en fysisk sterk og hard arbeidene midtbanespiller som Mathias Normann inn på en meget god måte «Vi leter etter litt kreativitet og mål.»

Vi tror ikke at Normann, sier Njet til et bytte fra den russiske Premier League for å komme tilbake til den engelske til tross for at han og overraskelseslaget Rostov gjør det vanvittig bra. De ligger på andreplass bak Lokomotiv Moskva.

Normann har snakket med Nettavisen hvor han sier: «Det er mange kombinasjoner som har gjort at det har stemt, føler jeg. Jeg har blitt litt eldre, funnet ut litt mer hva dette handler om, tar bedre vare på kroppen og så har treneren min selvfølgelig betydd enormt mye»