Det har lenge vært snakk om en overgang for Christian Eriksen til Real Madrid, med det skjedde ikke som mange trodde i sommer. – Til tross for at Real Madrid har klart å krabbe seg opp på førsteplass i La Liga er klubben fortsatt i krisemodus. 

Forsterkninger skal på plass allerede i januar, det var musikk i ørene til sjefene i Tottenham som så for seg å miste Christian Eriksen til sommeren uten å tjene en krone.

Les: En fantastisk «goalgetter» er snart ledig på markedet

Det er slik den spanske avisen AS og Marca skriver at Tottenham og Real Madrid er enige om en overgang allerede i januar. – Det er selvsagt gode nyheter for den danske stjernen som ønsker en overgang, men dårlige nyheter for lommeboka. Det har nemlig blitt kutyme at spilleren får noe av det klubben eller måtte betalt i en overgang som en bonus.

Det er de mange problemene på Real Madrid sin midtbane, med et vell av skader og følgelig manglende flyt i spillet, har ifølge AS fått klubben og spesielt trener Zinedine Zidane til å ombestemme seg.

Les på Popidol: Playstation 5 kommer om et år

Zidane har aldri vært Eriksens største fan, han ville heller at signaturen til landsmann Paul Pogba, som han ser på som en mer allsidig spiller i forhold til klubbens behov.

Men Manchester United er ikke forberedt på å la Pogba gå, og til og med Zidane kan se at noe kommer til å skje. Derfor håper Real Madrid å kunne kjøpe Eriksen når overføringsvinduet åpnes igjen etter nyttår – angivelig til en pris på 30 millioner euro.

Tottenham er nede på niendeplass i Premier League med skuffende 11 poeng etter åtte runder.