Skuer mot... Ja, hva skuer du egentlig mot, Paul? (foto: pogba, twitter)

Juventus er så langt netto vinnere i overgangene til og fra Manchester United for den franske superstjernen Paul Pogba. Juventus har i hele sommer forsøkt å overtale Manchester United, og nå forsøker de igjen. 

Pogba kom til United fra Juventus for 89,3 millioner pund i 2016. Det skjedde fire år etter at Pogba gikk gratis fra United til Juventus.

Ifølge italienske medier skal den regjerende seriemesteren tilby Emre Can og Mario Mandzukic som en del av avtalen for å sende Pogba den andre veien. – Juventus manager Maurizio Sarri har utelatt de to fra Champions League troppen er vel vitende om at de begge er høyt aktet av Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær.

Juventus foreslo bytteavtaler i sommer også, blant annet tilbød de Paulo Dybala, men han hadde rett og slett ikke lyst til å flytte til England.

Manageren mener at Paul Pogba vil være perfekt i samspill med Cristiano Ronaldo og tilbakevendte Gonzalo Higuain.  – Argentineren har imponert for Juventus denne sesongen og sørget søndag for at laget fra Torino inntok tabelltoppen etter seier over Antonio Contes Inter Milan.

Juventus påførte dermed Contes Inter det første tapet denne sesongen. Juventus leder nå med 19 mot Inters 18 poeng.