Seks uker uten en skikkelig backup for Alisson kan bli kostbart.

Georginio Wijnaldum kan klappe seg på skulderen når han kikker inn i premieskapet på Anfield og ser det siste trofeet. 37 Premier League-kamper på banen gjør nederlenderen sterkt delaktig i den historiske bragden. Nå er det en annen klubb som er sulten på å se kunne nyte synet av nye trofeer. Wiljnaldum kan ende opp med å få en sentral rolle i dette arbeidet.

Den tidligere nederlandske landslagstrener Ronald Koeman har kastet hele kroppen inn i vepsebolet på Camp Nou, og står allerede i spagaten mellom spillere som trenger å pushes ut og spillere som for envher pris ikke må forsvinnne. I tillegg må Koeman ha blikket på potensielle forsterkninger.

Les: Krever seks milliarder: Tilbud! en milliard pluss tre stjerner og abonnement på Aftenposten

Koeman har ikke tid til å kaste bort tid, og vurderer spillere han har førstehåndskunnskap om fra landslagstiden. Memphis Depay er allerede nevnt som en mulig forsterkning, ifølge Goals kilde er Liverpools midtbanespiller Wijnaldum definitivt ønsket av Koeman.

Goal hevder det fortsatt ikke har kommet noen bud fra Barcelona, men 29-åringen er inne i de siste tolv månedene av kontrakten og har fortsatt til gode å få noen tilbud om forlengelse fra Klopp. Med utsiktene til å sitte igjen med noen solide millioner pund før Wiljnaldum forsvinner på free transfer, kan Liverpool komme til å åpne døren for Koeman.

Les på Engelske klubber: Manchester United kaptein Harry Maquire fryktet for sitt liv i Hellas

Men hvorfor skal de?

Nederlenderen hadde mer spilletid enn noen av de andre midtbanespillerne på Anfield forrige sesong og fikk ansvaret som en av visekapteinene til Klopp. Så vi spør igjen: Hvorfor slippe Wijnaldum?

Selv om Liverpool ikke har gitt noen salgssignaler, kan det dukke opp en spiller Jürgen Klopp så gjerne vil tre på en Liverpool-drakt. En Thiago Alcantara-overgang kan sette selv en av Liverpools mest betrodde forrige sesong inn på salgslista.

Les: Koeman avverget ny katastrofe

Mye vil skje den kommende uken, men på lørdag er det forventet at Wiljnaldum stiller fra start i Community Shield mot Arsenal.

Go Liverpool!

Les: Sky Sports: United har allerede delt ut draktnummer til ny superduo