Kos

Det er et år igjen av avtalen til Lionel Messi, en avtale som Barcelona halte iland før Bayern München rev istykker alle sjanser for en fremtid på Camp Nou. Manchester City, på grunn av et meget godt personlig forhold mellom manager Pep Guardiola og Lionel Messi er den de fleste tror er neste stopp for den argentinske superstjernen.

Manchester City vil betale en milliard kroner pluss tre spillere.

Les: Goal: Juventus har fått tilbud om Barcelonas målmaskin

Den Barcelona-baserte sportsavisen Sport skriver at Manchester City jobber for å snappe Messi foran Paris Saint-Germain og Inter Milan. Arbeidet ble intensivert etter Pep Guardiola ble fortalt av Messi han gjerne vil til City.

De to hadde et utmerket samarbeid i FC Barcelona, ​​og det bidrar selvfølgelig også til at Manchester City blir ansett som en av favorittene til Messi.

Lionel Messi mener at han har en klausul som gjør at han kan gå gratis. FC Barcelona mener det motsatte og mener at muligheten for å gå gratis har gått ut på tid.

Barcelona president Josep Maria Bartomeu har ikke tenkt å skaffe seg noen nye venner og krever løslatelsesklausulen på 6 milliarder innløst

Under ingen omstendigheter har Manchester City til hensikt å betale så mye. De har heller ikke tenkt å kollidere med UEFAs Financial Fair Play-regler.

Sport skriver at de tilbyr 100 millioner euro pluss Gabriel Jesus, Bernardo Silva og Eric Garcia. Barcelona skal ikke være interessert i brasilianske Jesus, men til gjengjeld frister både Silva og Garcia.

Sistnevnte er et Barcelona-produkt og har tidligere blitt rapportert nær en retur til den kriserammede spanske storklubben.

Les på Spansk fotball: Lionel Messi ferdig i Barcelona